Hvad kan jeg forvente i den første uge af mit rygestop?

Nicotinell er her til at hjælpe dig igennem din første uge af rygestoppet.

Der er ingen tvivl om, at den første uge er hård. Lav en plan. Husk hvad din grund til at stoppe med at ryge er. Det vil hjælpe dig med modstå rygetrangen og give dig motivation til at stå ved din beslutning

Du har forhåbentligt forberedt dig på et røgfrit liv forude for din beslutning om at stoppe med at ryge Hvis ikke, så der er stadig masser af tid til det i din første uge på vej mod rygestoppet. Dan en dan gruppe med andre som også er stoppet med at ryge, og du vil kunne få en hjælpende hund når tingene bliver sværere. Samtidig kan du også tjekke din hjem og bil for former for fristelser til at ryge som kan hjælpe dig mod rygestoppet.

Det kan være anbefalelsesværdigt at spise mere frugt, fuldkorn, nødder, popcorn uden smør, is med lavt kalorieindhold, frozen yoghurt og andre fuldkornsprodukter til dine måltider.

Niktotinerstatningsprodukter er med til at gøre den første uge af rygestoppet mindre stressende. I dette tilfælde kan du gå efter diskrete og nemme løsninger som nikotintyggegummi, nikotinsugetabletter eller nikotinplastre som giver dig en konsekvent dosis nikotin i 24 timer.