Hvordan håndterer jeg rygetrangen?

Rygetrang varer typisk ikke længere end et par minutter. Når rygetrangen kommer, så husk hvorfor du vil stoppe. Hvis du gør det for en du holder af, så hav et billede af personen på dig. Vil du spare penge? Hold øje med hvor mange penge du sparer ved ikke at ryge og kig på de opsparede penge hver gang du får lyst til at ryge.

Træning er en anden måde at holde fokus væk fra rygning. Det kan være så intenst eller afslappende som du vil – gåture, jogging eller selv at gå op og ned af trapper engang imellem er alt noget, som giver dig energi og afhjælper rygetrangen.

En anden måde at håndtere trangen på er at tage langsomme og dybe indåndinger hvor du indånder gennem næsen og puster ud gennem munden. Gør dette ti gange pr. Rutine og du kommer hurtigt til at føle dig afslappet.

Råd som disse sammen med brugen af nikotinerstatning kan hjælpe dig på vejen. Med dette in mente er det anbefalet at du prøver et nikotinerstatningsprodukt som nikotinsugetabletter, nikotinplastre eller nikotintyggegummi.