Hvordan stopper jeg med at ryge?

Har du spurgt dig selv hvordan du stopper med at ryge? Der er millioner af mennesker som hvert år oplever et succesfuldt rygestop og her hos Nicotinell ved vi, at du kan være en af dem.

Rejsen er forskellig for alle som beslutter sig for at stoppe med at ryge, selvom der er et et par simple trin som kan motivere dig. Se videoen til højre for de bedste råd til dit rygestop.

Er du parat til at stoppe med at ryge? Hos Nicotinell har vi nogle nikotinerstatningsprodukter som kan hjælpe dig på vejen til at blive røgfri. Både vores nikotintyggegummi og nikotinplastre er løsninger til at stille din nikotintrang når den presser sig på. Vores nikotinplastre giver dig et vedvarende flow af nikotin i 24 timer pr. plaster.

Vi vil også anbefale dig at du mentalt forbereder dig på et røgfrit liv. Det kan blive hjulpet på vej ved at gå med i en gruppe for tidligere rygere, så du altid har en hjælpende hånd. Husk også at rense dit hjem og bil, så det ikke giver dig en rygetrang, som får dig til at falde i.