Sådan stopper du med at ryge

Lad os se på, hvad der karakteriserer de fleste, der er stoppet med at ryge - og hvad du nemt selv kan gøre.

1

Giv slip på fortiden

Succesrige mennesker er fremtidsorienterede. De hænger sig ikke i fortiden eller dvæler ved deres fejl. De lærer af dem og kommer videre.

Set fra et rygestop-perspektiv: If you slip up and have one smoke, accept that you’re human. Stay positive and get right back on your smoke-free path.

2

Fortsæt din udvikling

Et ønske om at udvikle sig og vokse er et fælles karaktertræk ved succesrige mennesker. Uanset om det handler om at tage et kursus, læse en bog om et nyt emne eller udfordre sig selv til at sætte en personlig rekord, er der mange måder at udvikle sig på.

Set fra et rygestop-perspektiv: Rygestoppere kan få masser af tid til rådighed ved ikke at ryge. Brug tiden på at lære noget nyt. Et par ideer kunne være at lære et nyt sprog, dyrke haven eller begynde til en ny sport.

3

Beløn dig selv

Når du arbejder på fuldt tryk, er det vigtigt at stoppe op og passe på dig selv. Succesrige mennesker tager sig tid til daglig meditation eller træning. Nogen finder glæde i at give noget tilbage til samfundet, f.eks. ved at være frivillig på et dyreinternat eller i den lokale kirke. Andre planlægger weekendture.

Set fra et rygestop-perspektiv: Celebrating a cigarette-free milestone is a great time to reward yourself for the hard work and accomplishment.

Se, hvordan rygeren Andrew visualiserede sig selv som ikke-ryger, da han forsøgte at blive røgfri. (Link til Andrews tip #3)

4

Udvis taknemmelighed

Drop arrogancen. De fleste succesrige mennesker er taknemmelige for de muligheder, de har fået. De er klar over, hvor heldige de er for at være dér, hvor de er i livet. De tager sig tid til at reflektere over alle de gode ting omkring dem.

Set fra et rygestop-perspektiv Når tingene bliver svære, mens du forsøger at stoppe med at ryge, så tænk på alle de ting, du er taknemmelig over. Lav en liste, så du kan gennemgå den. Inden du ved af det, vil trangen til at ryge være overstået.

5

Giv tilbage til samfundet

Når man får succes, giver det mulighed for at inspirere og motivere andre. Succesrige mennesker er klar over, at de kan opmuntre andre til at overvinde udfordringer og få deres drømme opfyldt.

Set fra et rygestop-perspektiv: : Mens du er i gang med dit rygestop, kan du hjælpe andre ved at dele din succeshistorie.

Lav en rygestopgruppe

Her er nogle mulige medlemmer, som kan hjælpe dig med at stoppe.

Læs mere >

4 karaktertræk ved personer, der lykkes med deres rygestop

Mange mennesker forsøger at stoppe med at ryge, men falder i igen og igen. Men det er muligt at lykkes med sit rygestop.

Se hvordan >

Tip fra en eks-ryger: Prøv med sport

Chris erstattede cigaretterne med fodbold.

Se videoen >