Succeshistorier: Tips til rygestop fra eks-rygere

Stress på arbejdet og pres ved sociale lejligheder - lysten til at tænde en cigaret er alle vegne. Her er nogle tips til rygestop fra eks-rygere, som kan hjælpe dig med dit eget rygestop.

Når man beslutter sig for, at man vil lægge sit liv om i en sådan grad, som et rygestop kan være for nogen, er det altid en god ide at lade sig inspirere af tips til rygestop fra andre, der har gennemgået og klaret de samme udfordringer. Selvom et rygestop kan virke som en proces, der i nogle perioder er en uoverstigelig opgave, så kan det godt lade sig gøre – Her er råd fra eksrygere.

Du kan møde eks-rygerne Andrew, Chris og Monya, der hver især giver deres tips til rygestop på baggrund af de erfaringer, de har gjort sig i processen fra ryger til eks-ryger. Du kan bruge disse tips til rygestop på den måde, der passer bedst til dig. Måske er du god til at visualisere dig et liv uden røg og med løbende belønninger for din indsats.

Det kan også være, du har et økonomisk perspektiv på dit rygestop, eller endelig kan du måske holde rygningen for døren ved at holde dine hænder og mund beskæftiget på anden vis end gennem rygning. Uanset hvad du foretrækker, kan du bruge disse tips til rygestop på den måde, der bedst flugter med det liv, du lever, og den personlighed, du har.

Bliv røgfri med vores tips til rygestop lige her.

Visualisér, at din krop bliver sundere og sundere time for time Rød fuld stop

Andrew vandt over rygetrangen ved at bruge visualiseringsteknikker. Se videoer herunder:

Tænk på hvor mange penge, du kan spare, hvis du lægger cigaretterne på hylden Rød fuld stop

For Chris handlede det både om at opnå mål og om de penge, han kunne spare, og han brugte disse tips til at bevare motivationen. Se videoer herunder:

Smid alt ud, der er forbundet med rygning Rød fuld stop

Monya overvandt trangen til cigaretter ved at holde hænderne beskæftiget eller skrive ned, hvorfor hun ville stoppe. Se videoer herunder: